Stalldörrar

STALLDÖRR MED PLASTSKIVOR

En snygg och praktisk yta på stalldörren är plastskivor, skyddar mot slitage, tål väta, tål sparkar. Du får en snygg yta som du själv kan designa, lätt att montera och måttanpassa. Behöver inte målas om och är lätt att tvätta när stallet skall städas.

Vi hoppas ni hittar rätt skiva här hos oss, ring gärna för tips och råd för vad ni kan välja. Hästboxar, kreatursstall, gris stallar, väggar och golv i hönshus, mm. Polyetenplast är miljögodkänd och är med dess smarta enkelhet bestående av kol och väteatomer vilket ger en miljö profil som är mer fördelaktig än de flesta byggnadsmaterial.

 

Väggbeklädnad är sett till volym det användningsområde där flest plastskivor monteras. Vi hoppas ni hittar rätt skiva här hos oss, ring gärna för tips och råd för vad ni kan välja. Hästboxar, kreatursstall, gris stallar, väggar och golv i hönshus, mm. En stor fördel med plastplattor är deras fuktmotstånd. Polyetenplast är miljögodkänd och är med dess smarta enkelhet bestående av kol och väteatomer vilket ger en miljö profil som är mer fördelaktig än de flesta byggnadsmaterial.

 

Galleri - Stalldörrar

Produkter - Stalldörrar